Recently Sold

Recently Sold
 

Legacy Collectibles offers military collectibles and firearms from American fought wars. View our rare selection of Lugers, P.38s, Radoms, Hi Powers, Colt 1911s, Walther PPK's, and more. Check out our Newly Listed Items Page!

Filter
Set Ascending Direction

21255 items

Page
per page
View as Grid List
  1. NEW
    SOLD
    SOLD - Imperial Snail Drum Loading Tool
    Tool
    AEG
    9mm
    Great
    N/A
    WW1
    032723-17
    $1,195.00
  2. NEW
    SOLD
    SOLD - MP 40 Leather Sling - Unmarked
    Sling
    N/A
    N/A
    Great+
    N/A
    WW2
    032723-23
    $225.00
  3. NEW
    SOLD
    SOLD - MP-44 Complete Trigger Assembly
    Parts
    N/A
    7.92×33mm Kurz
    Great
    NA
    WW2
    SW032823-03
    $1,595.00
  4. NEW
    SOLD
    SOLD - ANIB Beretta Model 71
    Mod 71
    Beretta
    .22 LR
    Like-new
    10/10
    N/A
    B41431U - 24691
    $695.00
  5. NEW
    SOLD
    SOLD - Mint Ruger .22 Single-Six Revolver - 1963 Mfg
    Single-Six
    Ruger
    .22 LR / .22 Mag
    Mint
    10/10
    1963
    352318 - 24690
    $750.00
  6. NEW
    SOLD
    SOLD - Western G46-8 Large Mk 2 Style Knife
    Knife
    Western
    N/A
    Great
    N/A
    WW2
    032723-24
    $390.00
  7. NEW
    SOLD
    SOLD - 1941 German Africa Corps. DAK Pith Helmet - 1st Model
    Helmet
    ORL
    N/A
    Great
    N/A
    1941
    032723-25
    $675.00
  8. NEW
    SOLD
    SOLD - 1940 Walther Flare Pistol - LP.34
    Flare Pistol
    Walther
    N/A
    ~75-80%
    N/A
    1940
    032823-1
    $450.00
  9. NEW
    SOLD
    SOLD - End-of-War AC 45 Walther P.38 - Czech FNH Barrel
    P.38
    Walther
    9mm
    ~96%
    Mint
    1945
    5355b - 23358
    $1,195.00
  10. NEW
    SOLD
    SOLD - End-of-War Put-Together Mauser / Walter P.38
    P.38
    Mauser / Walther
    9mm
    ~96%
    10/10
    1945
    NSN - 23297
    $1,295.00
  11. NEW
    SOLD
    SOLD - Unmarked Walther PPK Commercial Holster
    Holster
    Unknown
    7.65mm
    Very Good
    NA
    WW2
    SW032823-02
    $95.00
  12. NEW
    SOLD
    SOLD - Minty K98 Ammo Pouch
    Ammo Pouch
    Kurt Seidel
    8mm
    Excellent
    NA
    WW2
    SW032823-01
    $90.00
  13. SOLD
    SOLD - 760 Rounds 8mm Mauser Ammo - Romanian Surplus
    Ammo
    N/A
    7.92x57mm
    Excellent
    N/A
    1972
    022723-18-1
    $525.00
  14. NEW
    SOLD
    SOLD - Minty Manurhin Model P1 Rig - West Berlin Police
    P1
    Manurhin
    9mm
    ~99%
    9.5/10
    1960's
    230014 - 23283
    $895.00
  15. NEW
    SOLD
    SOLD - Minty Beretta Model 81BB Rig
    81BB
    Beretta
    7.65mm
    ~99%
    9.5/10
    1987
    E28384W - 23278
    $595.00
  16. NEW
    SOLD
    SOLD - Stunning 1944 Mauser P.38 - BYF 44
    P.38
    Mauser
    9mm
    Mint
    9.5/10
    1944
    1966u - 23303
    $1,650.00
Filter
Set Ascending Direction

21255 items

Page
per page
View as Grid List

Visit our Legacy Resource Center Below